Glad Påsk!





Världens finaste påskkärringar och påskgubbe kom och plingade på hos oss igår. Först min fina kusin Ebba och hennes söta kompis Alma sen kom våra grannar med sina underbara tvillingar! Hur söta är dom inte? Jag smälter direkt. Jag va ju tvungen att ta kort på dem!

Förlåt mamma.



Råkade tjuvstarta på mitt påskägg. Som är så pass stort att det skulle rymma en mindre hund! Familjen är bortresta och vi är hemma med hundarna så jag fick mitt påskägg redan igår.

Déssa tryfflar är otroligt goda! Man måste hålla i lite så man inte äter upp alla. Sen ser det ju otroligt trevligt ut men en härligt somrig färg!

pink.



Dessa byxor fastnade jag för totalt! Jag vet jag åker till london om en vecka men de är så snygga! sitter de inte bra är det bara att skicka tillbaka dem. Men om de sitter som på modellen blir det ett svårt val.Fast jag kommer inte att matcha dem som modellen. Som sagt, riktigt snygga! Nu bär det av till sängen. Har jobbat hela veckan och får se om det blir jobb imorn. Annars blir det en extra dag på långhelgen. Har tre hunder att passa i helgen så det lär bli fullt upp med dem och påskmat! Mysigt!
God natt!

Freckles and butterflies.




toker.




Wish me luck!

Nu springer jag iväg till tåget! Håll tummarna för mig nu idag! Om det går som jag vill så går det kalas! kram!

Happy times.






Bilder på saker som göra mig glad just nu!

Jag är så glad att jag vet inte vad! Just nu finns det bara en sak som skulle kunna göra mig ännu gladare och det kommer jag få reda på inom en snar framtid! Eller två saker iofs. Men den ena saken dröjer några månader tror jag.

Harry Potter.



tattoologist

Jag om någon är ett stort fan av Harry Potter. De som verkligen känner mig vet att det ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Skulle inte tveka en sekund på att printa in denna tatuering! Ni får tycka att det är knäppt men jag tycker den är råcool!

Today is a good day.











Har jobbat och gymmat idag! En välanvänd dag helt enkelt! Nu är det lugn som gäller! Ha en bra kväll! Puss

LONDON CALLING!



Om tre veckor bär det av till LONDON! Gud vad jag längtar nu alltså! Ska bli så skönt att kommer iväg ett tag och bara vara! Såg dock förens efteråt att vi är där när Prinsen gifter sig haha. Men det ska nog gå ändå! Vi får gå lite omvägar helt enkelt! Man kanske får sig en liten glutt på honom och blivande prinsessan! Vi har tur som har bokat hotell vid Piccadilly och inte nere vid Westminister Abbey där dom kommer att stänga av vägen på fredagen!

She's Back!



Riktigt grym låt! Hon kommer ju aldrig att bli sitt gamla jag men hon är definitivt tillbaka.

Nailcolour.



Hm's "U must have this"


Kalas.





I helgen vad jag på kalas hos min kusin Nina som fyllt 20 år! Vi åt smöråstårta som hennes mormor hade gjort. Den var gudomlig!

RSS 2.0