Hang with me.





Kunde äntligen jobba idag! Skönt för jg började få fasligt med myror i rumpan. Eller på om det låter lite bättre haha. Jobbar förhoppningsvis imorn och på fredag också. Det är så roligt!

in sunshine and in sickness.




Monday.





Har gått och blivit dunderförkyld. Började redan i förra veckan och nu sitter jag här nästan stum och snorar och hostar. Det suger getpung. Mina nya väska kom i slutet av förra veckan också! Den är sååååå snygg!
Hade kalas i helgen också och gick ut en sväng i lördags vilket jag inte skulle gjort känner jag nu. Men trevligt var det och jag tog det väldigt lugnt. Armbanden och ringen fick jag i födelsedagspresenter! Det är otroligt fina! Fick lick lite smink från Make up store också samt lite fick pengar till london! LÄNGTAR!

Nej nu ska jag kurera mig här! hej!

Thursday.

Jobb idag också. men det är så roligt så det gör inget att man blir väckt av att telefonen ringer klockan sju på morgonen! Får se om det blir något imorn också. Annars ska jag mysa med min pöjk! Han sitter förreseten och leker med sin nya Iphone. Jag vill också ha!

Daycare.







Idag har jag jobbat på dagis. kom hem för en timma sedan och är helt slut! Men det var riktigt roligt! Nu ska jag däcka i soffan innan vi ska til affären och handla! see ya!

.

Idag ska jag göra en spännande och rolig grej. Önska mig lycka till!

London Calling!



Kan ni gissa vad jag har fått i födelsedagspresent?! Jag säger bara en sak. London here I come!

Kickass





passade på att inviga ett par skor jag köpte i somras. Kommer från Fornarina och är enligt mig kickass! Sen att alla andra i min närhet bara skrattat åt mig när jag visat dem är en annan femma. Dom har fel och jag har rätt. enligt mig. puss!

GRATTIS PÅ MIN FÖDELSEDAG!



Nu är jag äntligen 20år och kan göra vad jag vill! eller nästan iaf. Jag får åtminstone gå på systemet själv! Man glömmer bort hur många fina vänner man har också, ändå till man fyller år och blir överöst men "grattisar"! Ni är för underbara, älskar erotroligt mycket!

Började dagen men frukost ute på baksidan haha, trotsade kylan lite. Det var varmare än man tror ungefår 13plus och vindstilla! Mina hundar gjorde mig sällis också så fick värme från dem.

Snart kommer min mina kusin Sofia hit också. Vi ska mysa och fika lite! Ha en fin dag så ska jag försöka klämma in något update till mellan alla grattissamtal och presentöppningar!

puss och kram!

GALA A LA NINA.
















































Party like a rockstar

Hade en riktigt roligt kväll igår med nära och kära! Min kusin Nina firade sin 20årsfest med galatema och det var party långt in på morgonen! Ska sortera lite bland bilder innan jag lägger upp dom! Vissa känns nästan lite för galna för att få visas bland folk haha. Tack för en underbar kväll gumman!

Orange



Det var längesedan jag såg en snyggare väska! Jag har ganska svårt för att hitta en riktigt snygg väska. Varför vet jag inte men det har blivit så tror jag. Skor har jag desto mer av! kommer från asos.

Tutti "fruity"




Jag tror jag gick lite over kill med frukten. Tror det har och göra med att jag så gärna vill ha vår. Så, frukten får kompensera för snön som kommit idag helt enkelt!

Kom på att det ligger en vatten melon i kylen också haha.

sad day.

Börjar tappa tron på att det någonsin kommer att bli vår..

skitskalle.



Jag min mor och fina kusin Sofia var ute på äventyr och såg då detta!
Min kusin berätta igår att i området där hon bor så finns det en tant som går runt och "flaggar" en massa hundbajshögar. Om det är för att hon är sjuk eller om hon vill uppmärksamma något vet jag inte. Men ett gott skratt får man sig iaf när man är ute och går och se små flaggor med döskallar i varenda bajshög haha.

Nej nu bär det av till affären! Är helt slut efter gymmet fast på ett skönt sätt!


red.









Jag älskar mina hundar. Det går verkligen inte att ta kort utan att någon springer i vägen. Denna gång var det Jack som vanligvis är väldigt skygg för kameran. Men det är sligt ute och då märker han inte av kameran lika mycket. Skulle bara visa upp denna snygga mockajacka som jag inte fick chansen att inviga i höstas! Så jag inviger den nu u vår istället! kommer från asos.com men finns nog inte kvar längre. Men det borde finnas liknande ute i affärerna nu!



random.



Märkte att det inte riktigt gick att skära denna kiwi speciellt snyggt. Köpte en helt hög med kiwis och alla ser likadana ut. Men de är lika goda för det!

11.10



Seeeeg morgon! Jag vaknad för typ 30 min sedan. Så det blir frukost och sedan iväg till gymmet. Hade tänkt att gymma redan vid nio imorse men JAG KOM INTE UPP! Jag kunde inte få upp mig själv. Det kan bero på att jag fastnade för någon serie på tvn igår som jag visserligen var repris men jaja. Nej så nu får jag ta tag i mig själv och byta om här!

Målade förresten prickar på mina naglar igår med Elin min fina vän! Så tråkigt bara att det skaver av så snabbt. Men det är fint för stunden! Ha det fint så hörs vi senare!

Bag of fashion.


loweo's blogg

Den här väskan från Scorett är ju riktigt snygg. En solklar Stella McCartney kopia men jävligt snygg för det! Finns den kvar i nästa veckan ska jag ta mig en titt på den! Nej nu är det sängen för imorn är det upp och iväg till gymmet! Ska bli riktigt skönt att ta ut sig! SOV GOTT!


Hang with me.













Hade en väldigt mysig dag igår! Först åkte jag in till stan och gjorde en hemlis. Berättar mer sedan om det går som jag vill! Sedan mötta jag upp elin och vi åkte till Bålsta och träffade Agge. Åt en jättegod laxfoccacia! Sedan var det presentletande! Efter det åkte vi hem till mig och degade i soffan och gick och la oss vid 12tiden. Nu har vi ätit frukost och tittar på ett program om japan. Det är hemskt det som pågår i Japan. Hoppas verkligen att dom slipper mer elände nu.

NU! Försöka göra någonting av denna dag!

No Sun(ny)day.

Hur lyckas man med att inte få en enda slinga i håret när man har en färg som det står på paketet ska ljusa upp håret (så man slipper använda blekningsmedel)? Är det fel på mitt hår eller är det falsk marknadföring? Ja jag ville ju inte ha blonda slingor när jag nu har ganska mörkt hår men ljusbruna slingor skulle inte ha suttit fel. Jag kunde ju fått liiiite slingor iaf? Men nej, inga slingor blev det iaf så nu får jag köpa sånt där blekningsmedel ändå. Lite irriterande när man har suttit med slinghätta i närmare en och en halv timme och sedan slingat och haft sig. Ser inte fram emot slinghättan igen. Nej nya tag! LIte bitter så här på en söndag.

Saturday.


By: Hanna

Var inne i stan och promenerade med min Hanny i förra veckan. Riktigt mysigt trots allt blask och kyla. Nu måste väl ändå våren vara på väg? Det är sol ute och sex plusgrader! åååhh..

bowl.



Sitter och tittar på film och dippar grönsaker och chips ur denna underbara dippskål! ÄR DEN INTE FÖR FIN? Den kommer från himla och kommer att bli en stor favorit framöver! Tack mamma! Ibland är dom bra att ha mammor haha! Nej min mamma är bäst!

Och godis har jag ju i en lite mindre skål i bakgrunden. Det går ju inte att motstå!

Ha en fin kväll!

Thougths.

Mina tankar går till alla i Japan just nu. Det måste vara ett helvette de går igenom just nu..

gå in på aftonbladet här!

Friday.



Träffade underbara och söta Sandra på en fika/lunch idag och det var riktigt mysigt! Glömde dock bort att ta något kort så ni får en bild på mig istället! Men jag antar att det är ett bra tecken när man han så trevligt att man inte ens kommer ihåg en så simpel sak som att ta ett kort.

NU! Mys med pojkvännen och bara vaaaaaraaaaa! Ha en fin fredag allihopa! Om ni inte hörs lite senare. Fast jag hoppas ju såklart att ni får en lika fin fredag för det.

   

summer.


Roskilde 2009. En av de bästa somrarna i mitt liv! Saknar sommaren ganska mycket nu.


perfect enough?



klickade mig in på den här videon tidigare idag. Se den! Den ger dig en tankeställare.


words.





source: unknown


Bus.






source: me

Ett försök till en dagens men det är inte alltid så lätt med nyfikna hundar. Underbara du!


Another Birthdaygirl.





source: me

Birthdayparty!


made a barbiecake.







source: me


+ ADAM!


RSS 2.0