Leopardträsko = hjärta.





Min morbror hade skoutförsäljning på sitt skoföretag i helgen och jag hänkade på mamma dit och fick med mig dessa snyggingar därifrån! Leopard och träskor i samma mening trodde jag aldrig att jag skulle få säga men ååh dem är så snygga! OCH BEKVÄMA! kommer från Carina Burdun om jag inte minna fel.

häromdagen.



linne - weekday  kofta - zara  jeans - levis  skor - nelly  väska - portobello market

Im so happy!







Jag är en lycklig tjej nu kan jag tala om. Hittade dessa på Acne Archive nästan 30%billigare! Föll för färgen direkt också så jag provade snabbt och sprang sedan direkt till kassan och kände mig som en liten flicka i en godisbutik! Dessa är från provkollektionen och kommer inte ut i den här färgen men inte gör det mig något jag har ju dessa!
Invigde dem igår när vi skulle på bio och jag kan säga att dessa kommer att sitta på mina fötter bra mycket framöver!



Acne Rider Low Polish Brown.



Det kliar i mina fingrar. Har stirrat mig galen på detta paret i svart men nu kan jag nog inte hålla fingrarna i styr! Jag håller på att gå under! Dom sitter som fastklistrade på min näthinna och det enda sättet att få bort dem därifrån är genom att klicka på beställ och invänta dem med spänning! Jag vet varför inte spara pengarna? Nej jag kommer att få spara så mycket pengar ändå så jag vill lägga lite (läs mycket) pengar på dessa skor!
Kommer jag kunna hålla fingrarna i styr eller råka klicka på den där lilla knappen? hm...Jag tror nog svaret finns redan nu men frågan är när jag ska ta det där sista steget.

1.04.11 London day 4. Portobello Market.
















sista dagen i London spenderde vi på bland annat Portobello Market i Notting Hill. Det va otroligt mysigt och det kändes som en helt annan del av världen med färgglada hus och fullproppat med en massa antikaffärer och secondhand blandat med utländska affärer och indianaffärer överallt. Hade jag kunnat hade jag tagit mitt pick och pack och flyttat det BUMS! Kan verkligen rekommendera att åka dit! Åhh jag vill dit igen...

colours.




/0års kalas.













i helgen firades min Underbara morfar! Han fyllde 70 år och det firades med pompa och ståt! Det blev en riktigt mysigt dag och massor av människor kom och firade honom! Jag älskar dig morfar/ Ukki!


16.04.11 A good Monday.



Har en ny leksak som jag inte förstått hur jag kunnat leva utan! Sen lite choklad för det är synd om mig idag. Du vet sådär som det är för de flesta flickor en gång i månaden. Den är iaf otroligt god! Har jobbat niotimmarspass och sov innan ca fem timmar. Bra jobbat. Något som är konstigare är väl att jag inte är speciellt trött?
Nu ska jag bara ta det lugnt och

30.04.11 British museum, London Eye.





































Hade jättemysig lördag i London. Började dagen/morgonen med att gå på museum, British Museum. Det är enormt men vi plöjde igenom iaf hälften innan vi gav upp och gick till Subway för att äta lite frukost. Sedan tog vi det lugnt och tittade runt i affärer och myste på pubbar innan vi traskade över Themsen till London Eye. Jag som är höjdrädd ångrade mig så fort vi hade gått in i den där glasbollen. Men när vi kom högst upp i Pariserhjulet så var det en sådan underbar utsikt att jag glömde av att vara rädd. Helt underbart var det att stå där uppe och blicka ut över Hela London. Ett måste om man åker till London!
Efter det satte vi oss och tog en öl. Det var en liten festival vid London Eye så det var en fantastisk stämming!
Efter det gick vi till hotellet, bytte om lite och gick och åt ribbs och drack några öl.
En väldigt fin lördag som sagt. Det är sådana stunder då man lär sig att uppskatta de små sakerna i livet.

Nu ska jag kolla vidare på Hockeyn! Vem tror ni vinner? Ryssland eller Kanada?

Mondays can be good to.






Det är sååååå hääärligt med sol och värme! Slängde på mig bikini och la mig ute i solen efter jobbet. Det va otroligt mysigt det enda som fattades vad min man som fortf jobbade. Men nu är han hemma och det ska ätas nygrillade revbenspjäll och massa annat gott!

Kram!


Love.


29.04.11 Fredagen The Weddingday.















































Fredagen då prins William gitfe sig ägnade vi åt att besöka Madame Tussaud's och shoppa lite och dricka öl. Hade en väldigt trevlig fredag så alla var nere vid kyrkan och ville få sig en glimt av Bröllopsparet så vi kunde ta det lugnt och gå lite i affärer och ta en öl då och då. På kvällen åt vi fish and chips på en pub vid oxford street. Vädret var även idag väldigt mysigt! Och vi somnade på fem sekunder när vi kom hem. Det gjorde vi varje dag efter att ha gått upp klockan sju varje dag och gått konstant. Det resulterade även i att jag fick ett par fina blåsor på mina fötter så jag gjorde slut på ett antal plåsterpaket och vadderade mina stackars fötter med bomullspads haha. Men det gick ändå och nu är dem borta!

Nu ska jag mysa vidare här. Ha en trevlig Söndagskväll! Kram

Sol och Sommarklädd!









Blus - Vero Moda Skinnshorts (PU) - Primark(nya!) Solglasögon - Rayban (nya!) Smycken - Indiska, mors gamla, Kajsa Åman

Rayban och shortsen kommer från London, köpte lite saker till som jag visar lite senare, håller på och fixar med min brors Kalas. Eller städar undan efter det. London komme om en liten stund också! Kram

28.04.11 London The day before THE Wedding.





































Var i london förra helgen med min favoritman. Det va helt underbart! Sol, värme och fyra dagar av mys och chill. Delar upp det i fyra inlägg då jag är lite av i samma klass som en japansk turist i Stockolm med min kamera (citerat av min älskling). Det blev en hel del turistande då det var första gången i London för oss båda men det var lika roligt det! Och inne på KFC glömde vi bort att ta kort på maten innan vi åt så mannen tog kort efteråt haha. Som bevis typ.  Deras Hot Wings är GUDOMLIGA! Vi var ju i London över det kungliga bröllopet, ja, vi lyckades tajma in det utan att planera det. Men stämningen var jättemysig, man kunde känna kärleken i luften trots alla poliser och avspärrninger överallt. Folk hade ju tältat i flera dygn för att få bra platser utanför Westminister Abbey. Det är bilderna lite längre upp i inlägget på kyrkan och Big Ben där ni även kan se alla tältande prinsar och prinsessor!
Nästa inlägg kommer imorn!

Sov Gott! Kram

RSS 2.0